اسکریل،مانی بوکرز،ریپل
آموزش اسکریل،مانی بوکرز،ریپل و تفاوت بین آنها
ریپل چیست؟
ریپل هم مانند بیت کوین و اتریوم یک ارز رمز پایه است. این ارز با وجود اینکه یکی از ۳ ارز رمز پایه پر تراکنش در دنیا است،
در ایران همچنان به اندازه بیت کوین و اتریوم شناخته شده نیست. ریپل البته تفاوت هایی هم با بیت کوین و اتریوم دارد که قابل توجه است.
مهم ترین تفاوت ریپل، هدف نهایی آن است که در ادامه به آن میپردازیم.
بیت کوین به عنوان مشهور ترین ارز دیجیتال دنیا، با این هدف به بازار وارد شد که افراد برای انتقال پول و پرداخت های خود،
ناچار به پرداخت کارمزد پرداخت یا کارمزد تغییر ارز نباشند و تمام دنیا در نهایت از این ارز استفاده نمایند.
هدف اتریوم تسهیل پرداخت ها آنلاین و قرارداد های آنلاین با بالاترین امنیت و سرعت ممکن بوده و هست. اما هدف از ریپل، انتقال سریع، امن و راحت ارز بوده است.
ریپل انتقال را با بالاترین سرعت ممکن انجام میدهد. انتقال این ارز کمتر از ۴ ثانیه طول از هر نقطه ی دنیا به هر نقطه ی دیگر دنیا طول میکشد.
هدف ریپل در وبسایت خود این کمپانی هم، رهایی از باغ های محصور انتقال ارز” ذکر شده است.
یکی از تفاوت های ریپل با بیت کوین، عدم قابلیت استخراج آن است. در حالی که بیت کوین را میتوان استخراج یا اصطلاحا “ماین” کرد، استخراج ریپل تقریبا ناممکن است.
به همین دلیل ریپل به شدت وابسته به کمپانی هدایت کننده آن است. هر خبری از این شرکت یا مدیریت آن میتواند به شدت بر قیمت ریپل تاثیر گذار باشد.
افزایش قیمت ریپل در بازار، مانند دیگر ارز های رمز پایه بی نظیر و غیر قابل پیش بینی بوده است. در حالی که در سال ۲۰۱۳ میتوانستید با یک دلار ۱۰۰ ریپل بخرید،
امروز با همان ۱ دلار نمیتوانید نیم ریپل هم بخرید! این یعنی اگر یک ملیون تومان ریپل در آن زمان خریده بودید، هم اکنون شما یک ملیاردر بودید!
ریپل بسیار دیر تر از دیگر ارز های رمز پایه به بازار آمد اما این دیر آمد، باعث شد که این ارز با تجربه و دانش بیشتری به بازار وارد گردد. گرچه ایده ی این ارز از سال ۲۰۰۵ به وجود آمد،
اما ریپل رسما در سال ۲۰۱۲ در دسترس قرار گرفت. در طول فاصله ی بسیار اندک میان سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶، ریپل موفقیت های بسیاری را کسب نمود.
یکی از بزرگترین این موفقیت ها این بود که چندین بانک بزرگ دنیا از جمله بانک فیدر آلمان، رسما ریپل را برای انتقال وجه پذیرفتند.
آیا سرمایه گذاری بر روی ریپل عاقلانه است؟
بله یا خیر بودن جواب این سوال تماما به خود شما بستگی دارد. اولا مانند تمام ارز های رمز پایه ی دیگر، پیش بینی ریپل نیز تقریبا ناممکن است
و سرمایه گذاری در آن نیازمند ریسک پذیری بسیار بالایی است. دوما سرمایه گذاری های کوتاه مدت در ارز های دیجیتال، ممکن است عاقبت چندان مطلوبی نداشته باشد
در حالی که سرمایه گذاری های بالای یک سال، در هیچ یک از این ارز های رمز پایه، تا کنون به کسی ضرر نزده است.
سوما سرمایه گذاری بر روی ریپل، بیت کوین یا اتریوم نیازمند داشتن کمی دانش و تجربه در ارتباط با دنیای تجارت الکترونیک است،
چرا که یک اشتباه در انتخاب سایت کیف پول، سایت خرید و فروش و یا اتصال بدون وی پی ان به برخی سایت ها میتواند تمام سرمایه ی شما را به باد دهد.
در نهایت پیشنهاد ما این است که اگر قصد سرمایه گذاری در ارتباط با ریپل را دارید، در ابتدا تماما آن را بشناسید،
تفاوت های آن را با دیگر ارز ها بدانید و پس از مشورت کامل با افراد با تجربه، فعالیت خود را شروع کنید.
اسکریل یا مانی بوکرز چیست؟
Skrill یا moneybookers یک کیف پول الکترونیکی است. مانی بوکرز در سال ۲۰۰۱ در بریتانیا فعالیت خود را آغاز نمود و اکنون یکی از معتبر ترین و پر کاربرد ترین کیف های پول الکترونیکی در دنیا است. اما اسکریل چگونه کار کار میکند؟ اسکریل مانند دیگر کیف های پول آنلاین، برای شما یک اکانت یا حساب کاربری ایجاد میکند. این حساب کاربری در اسکریل متصل به ایمیل شخصی شما است. همچنین شما حساب یا حساب های بانکی خود را نیز میتوانید به اکانت مانی بوکرز خود متصل کنید.
سپس به میزان دلخواه از حساب بانکی خود، اکانت مانی بوکرز خود را شارژ کرده و از آن شارژ اکانت خود برای پرداخت های ارزی و خرید های آنلاین استفاده میکنید.
ممکن است برای شما این سوال پیش آید که اگر میتوان خریدی را به وسیله کارت های اعتباری و دبیت کارت انجام داد،
چرا از اکانت مانی بوکرز یا دیگر کیف پول های آنلاین استفاده شود؟ دلیل اول بهتر بودن استفاده از کیف پول آنلاین، راحتی استفاده از آن هاست.
به گونه ای که در پرداخت ها، شما تنها با وارد نمودن ایمیل و پسورد خود میتوانید به راحتی پرداخت را انجام دهید.
در حالی که استفاده از کارت های بانکی برای پرداخت های آنلاین، نیازمند این است که یا شماره کارت خود را حفظ باشید
یا آن را از کیف درآورده و از روی آن نگاه کنید و رمز و مدت اعتبار کارت و …. را وارد نمایید. دلیل دوم استفاده از این کیف پول های الکترونیکی نظیر اسکریل، امنیت بالای آن هاست.
برای مثال چنانچه بدافزار یا سایت متخلفی مشخصات کارت شما که وارد نموده اید را به سرقت برده و از آن دزدی نماید، به تمام موجودی شما دسترسی دارد.
در حالی که شما اکانت مانی بوکرز خود را به میزان مورد نیاز شارژ میکنید، و به فرض لو رفتن اطلاعات آن، تنها به میزان شارژ شما قابل سرقت خواهد بود.
پی پال یا مانی بوکرز (اسکریل)؟
پی پال کیف پول آنلاینی است که همه کم و بیش نام آن را شنیده و با آن آشنایی دارند. احتمالا برایتان این سوال پیش آید که چه دلیلی دارد در زمانی که پی پال قابل استفاده است،
از مانی بوکرز استفاده نماییم؟ چه تفاوتی میان پی پال و اسکریل وجود دارد؟ واقعیت آن است که تفاوت پی پال و اسکریل بسیار ناچیز بوده و چندان به چشم نمی آید.
به نظر میرسد اسکریل در دنیای شرق، شهرت بیشتری نسبت به پی پال دارد در حالی که در دنیای غرب و آمریکا تعداد کاربران پی پال بسیار بیشتر است.
البته تعداد کاربران مانی بوکرز هم کم نیست و در حال حاضر این کیف پول الکترونیکی توسط ۳۶ ملیون نفر در دنیا استفاده میشود و نزدیک به ۵۰ ارز مختلف توسط آن ساپورت میگردد.
انتخاب میان پی پال و مانی بوکرز به دلیل تشابه بسیار زیاد آن ها، کار سختی نیست.
شاید بهترین کار برای انتخاب میان آن ها این باشد که سری به وبسایت هایی بزنید که بیشتری فعالیت و پرداخت شما در آن ها انجام میشود چرا که برخی از سایت ها از میان این دو شیوه،
تنها یکی را مورد قبول میدانند. توجه داشته باشید که اسکریل نیز مانند پی پال به امنیت خود بسیار مفتخر بوده و در این ارتباط سخت گیری های بسیاری دارد.
با توجه به خطر اینکه اکانت شما بلاک شود، هرگز میزان زیادی پول در اکانت خود نگه ندارید و هرگز بدون اتصال به وی پی ان از آن استفاده نکنید.
افتتاح حساب وبمانی
افتتاح حساب پرفکت مانی
با ثبت نام در سایت Dezpro.net یک دلار هدیه ثبت نام در کیف پول دلاری خود دریافت نمایید و از طریق این کیف پول با درگاههای پرداخت (ارز دیجیتال – وبمانی و پرفکت مانی) پرداخت خود را انجام دهید