Home ‹ تالار گفتگو فارکس ‹ اندیکاتورها و کندل شناسی ‹ بهترین جفت ارز برای تجارت چیست؟ و زمان ترید آنها کی است؟
-
بهترین جفت ارز برای تجارت چیست؟ و زمان ترید آنها کی است؟
ارسال شده توسط شادی خسروپناه در آذر ۲۵, ۱۳۹۷ در ۱۰:۰۰ ق.ظThe Best Currency Pairs to Trade & Times to Trade Them? (Part 1)
دو پرسش مشترک که من از بازرگانان مشتاق forex دریافت میکنم عبارتند از: ” کدام زوج ارز برای تجارت بهتر هستند؟ و “بهترین زمانها برای تجارت چیست؟ ”
این مقاله دو بخشی اولین بار به این پرسش میپردازد که کدام زوج ارز برای تجارت بهتر هستند؟ ” و هفته بعد به این پرسش میپردازیم که بهترین زمانها برای تجارت چیست؟ شما باید از این سری مقاله دو قسمتی به عنوان یک راهنمای مرجع برای پاسخ به هر سوالی که ممکن است در مورد آن زوجهای ارز برای تجارت و چه زمانی برای تجارت آنها استفاده کنید، استفاده کنید. لذت ببرید.
انواع of ارز:
سه دسته از واحدهای پول، بازیهای اصلی، صلیبها و exotics وجود دارد. نکات زیر توضیح خواهند داد که کدام یک از این سه مقوله به این سه دسته تقسیم میشوند و مزایا یا مضرات هر کدام.
زوجهای عمده واحد پولی کشورهای اصلی هستند که با دلار آمریکا جفت شدهاند (اسامی مستعار افراد برجسته در پرانتز هستند). ما همچنین از جمله نقره و طلا در این فهرست هستیم، زیرا به آنها در دلار آمریکا گفته میشود و ما بطور مرتب آنها را مبادله میکنیم.
EUR / USD – یورو در مقابل. دلار آمریکا (فیبر)
پوند / آمریکا – پوند انگلیس در مقابل. دلار آمریکا (استرلینگ، کابل)
AUD / دلار آمریکا – استرالیا در مقابل. دلار آمریکا (Aussie)
NZD / دلار آمریکا – دلار نیوزیلند در مقابل. دلار آمریکا (کیوی)
دلار آمریکا / JPY – دلار در مقابل. ین ژاپن (ین)
دلار آمریکا / CHF – دلار در مقابل. فرانک سوئیس (Swissie)
دلار آمریکا / CAD – دلار در مقابل. دلار کانادا (Loonie)
آمریکا / USD / طلا
XAG / USD – نقرهای
شادی خسروپناه نوشته ای ارسال کردن در 5 سال, 11 ماه پیش 1 کاربر · 6 پاسخ -
6 پاسخ
-
دو پرسش مشترک که من از بازرگانان مشتاق forex دریافت میکنم عبارتند از: ” کدام زوج ارز برای تجارت بهتر هستند؟ و “بهترین زمانها برای تجارت چیست؟ ”
این مقاله دو بخشی اولین بار به این پرسش میپردازد که کدام زوج ارز برای تجارت بهتر هستند؟ ” و هفته بعد به این پرسش میپردازیم که بهترین زمانها برای تجارت چیست؟ شما باید از این سری مقاله دو قسمتی به عنوان یک راهنمای مرجع برای پاسخ به هر سوالی که ممکن است در مورد آن زوجهای ارز برای تجارت و چه زمانی برای تجارت آنها استفاده کنید، استفاده کنید. لذت ببرید.
انواع of ارز:
سه دسته از واحدهای پول، بازیهای اصلی، صلیبها و exotics وجود دارد. نکات زیر توضیح خواهند داد که کدام یک از این سه مقوله به این سه دسته تقسیم میشوند و مزایا یا مضرات هر کدام.
اصلیجفتهای ارز خارجی ” عمده ” دو کشور بزرگ هستند که با دلار آمریکا جفت میشوند. از آنجائیکه آنها در این لیست از نقره و طلا استفاده میکنند, ما آنها را به طور منظم مبادله میکنیم.
EUR / USD – یورو در برابر دلار آمریکا (فیبر)
GBP / USD – پوند انگلیس در برابر دلار آمریکا (استرلینگ، کابل)
AUD / USD – دلار استرالیا در برابر دلار آمریکا (Aussie)
NZD / USD – دلار نیوزیلند در مقابل دلار آمریکا (کیوی)
USD / JPY – دلار آمریکا در برابر ین ژاپن (ین)
USD / CHF – دلار آمریکا در مقابل فرانک سوئیس
USD / CAD – دلار آمریکا در برابر دلار کانادا (Loonie )
XAU / USD – طلا
XAG / USD – نقره ای -
در حال حاضر، چیزهایی وجود دارند که ما باید در مورد “بازیهای اصلی” قبل از حرکت به بحث در مورد “صلیب” بحث کنیم.
اول از همه، بسیاری از زوجهای عمده ارز با حرکت قیمت خود همبسته هستند، به این معنی که آنها تقریباً یکسان با یکدیگر حرکت میکنند. به عنوان مثال، EURUSDو GPBUSDتمایل دارند که در یک جهت کلی حرکت کنند (نه دقیقاً یکسان)، GPBUSD معمولاً کمی more از EURUSD است، اما اگر یورو یک روند روشن یا پایین باشد شما میتوانید با اطمینان فرض کنید که GBPUSD در یک روند است، بنابراین میگوییم آنها رابطه مثبتی دارند.
USDCHF به طور منفی با ارتباط دارد، بنابراین اگر EURUSDدر حال حرکت بالاتر باشد، USDCHF بیشتر به سمت پایین حرکت میکند. اگر یک نمودار EURUSD و یک نمودار USDCHF از یک چارچوب زمانی را انتخاب کنید و یک سمت راست و یک طرف را وارونه نگه دارید، آنها نسبتاً شبیه هم خواهند بود، به این دلیل که آنها به طور منفی همبسته هستند.
پس این رابطه همبستگی برای شما چه معنایی دارد؟ این به این معنی است که شما باید مراقب باشید که تصمیمات تجاری خود را اتخاذ کنید تا ریسک یا تجارت خود را در برابر موقعیتی که در حال حاضر باز دارید، دو برابر نکنید. به عنوان مثال، اگر شما یک زمان طولانی را در the و GBPUSD وارد کنید، شما در واقع دو برابر کردن ریسک خود هستید، و اگر یک تنظیمات قیمت مشابه در هر دو طرف وجود داشته باشد، این زوج را انتخاب کنید که راهاندازی بیشتر به نظر میرسد.
-
به طور مشابه, اگر شما به یک موقعیت طولانی در سمت چپ و یا در کوتاهمدت وارد شوید, الزاماً ریسک خود را دوبرابر میکنید. من متوجهشدهام که در مقایسه با شرکت کنندگان و اتحادیه اروپا بسیار سخت متلاطم است, و در نتیجه به ندرت در بازار بورس تجارت میکنم, و اگر بخواهم یک ارز اروپایی را با دلار آمریکا مبادله کنم, تمرکز میکنم. این به این معنی نیست که شما هرگز نباید کالا را مبادله کنید, اما فقط توصیه کنید که در تجربه من شرکت کنندگان و شرکت کنندگان فرصتهای تجاری بهتری را ارایه دهند.
همچنین به این معنا که بیشترین حجم پول را حمل میکند, این به این معنی است که بیشتر مایع است, که دلیل دیگری است که آن را به دلیل دیگری ترجیح میدهم. این حجم در حدود ۱ / ۹۹ درصد حجم تجارت خارجی را تشکیل میدهد, که در سال بعدی به میزان $ s میباشد.
واحدهای پولی
پول کالا نامی است که به ارزهای کشورهایی داده میشود که وابسته به صادرات مواد خام خاص برای درآمد هستند. ارزهای اصلی که در نظر گرفته میشوند عبارتند از: دلار استرالیا, دلار کانادا, و یک دلار جدید.
طلا و نقره کالاهای واقعی هستند، بنابراین آنها میتوانند به عنوان “واحد پول کالا” در نظر گرفته شوند، و بار دیگر به دلار آمریکا مبادله میشوند، همانطور که در بالا اشاره شد.تجربه من با واحد پول کالا این است که the، NZDUSD، طلا و نقره، بهترین راه برای تجارت هستند، من تمایل دارم از the اجتناب کنم چون میبینم که بسیاری از سیگنالهای تجاری “کاذب” را روشن میکنند، این ممکن است چیزی برای انجام دادن با آن به شدت تحتتاثیر قیمت نفت خام باشد. به هر دلیل، من معمولاً از معامله با USCAD اجتناب میکنم و توصیه میکنم که دانش آموزان من هم همین کار را بکنند، شاید در یک نقطه در آینده the “رفتار منطقی تری” داشته باشد، اما در حال حاضر من تمایل به اجتناب از آن مانند طاعون را دارم.
“صلیب” آن زوجهایی هستند که با هم جفت نمیشوند. دلار آمریکا از قبیل:
AUD / CAD – دلار استرالیا در مقابل. دلار کانادا
AUD / CHF – دلار استرالیا در مقابل. فرانک سوئیس
AUD / JPY – دلار استرالیا در مقابل. ین ژاپن
AUD / NZD – دلار استرالیایی در مقابل. دلار زلاندنو
CAD / JPY – دلار کانادا در مقابل. ین ژاپن
CHF / JPY – فرانک سوئیس در مقابل. ین ژاپن
EUR / AUD یورو در مقابل دلار استرالیا
EUR / CAD – یورو در مقابل دلار کانادا
EUR / CHF یورو در مقابل فرانک سوئیس
EUR / لیره – یورو در مقابل. پوند انگلیس
EUR / JPY یورو در مقابل ین ژاپن
EUR / NZD یورو در مقابل دلار زلاندنو
لیره / AUD – پوند انگلیس در مقابل. دلار استرالیا
لیره / CHF – پوند انگلیس در مقابل. فرانک سوئیس
لیره / JPY – پوند انگلیس در مقابل. ین ژاپن
NZD / JPY – دلار نیوزیلند در مقابل. ین ژاپن
-
اکنون، من به تجار توصیه نمیکنم که تمام این صلیبها را تجارت کنند، قطعاً یک لیست کوتاه از the وجود دارد که من آن را تجارت میکنم و همه students را توصیه میکنم. این لیست کوتاه شبیه این است: AUD / JPY، EUR / JPY، GBP / JPY.
این چهار جفت متقاطع بیشترین کاربرد را دارند و یک جمع خوب برای زوجهای بزرگ ذکر شده در بالا ایجاد میکنند. خواندن را ادامه دهید و من همه این نکات را در پایان خلاصه خواهم کرد و به شما نشان خواهم داد که چگونه “فهرست مراقبت دقیق” زوجهای ارز را که میتوانید در سفر تجاری forex دنبال کنید، به شما نشان دهم.
” هایی هستند که از اقتصادهای در حال توسعه و نوظهور به جای توسعه و در حال حاضر اقتصادهای صنعتی مانند بازیهای اصلی، تشکیل شدهاند. در زیر لیستی از برخی از موارد موجود در دنیا وجود دارد:
USD / TRY – دلار آمریکا در مقابل لیره ترکیه
EUR / TRY – یورو در مقابل لیره ترکیه
USD / ZAR – دلار آمریکا در مقابل دلار افریقای جنوبی
USD / MXN – دلار آمریکا در برابر پزوی مکزیک
USD / BRL – دلار آمریکا در مقابل واقعی برزیلزوجهای ارز خارجی بهترین جایی نیستند که به عنوان یک تاجر مشتاق به راه بیفتند، من هنوز آنها را تجارت نمیکنم و دلایلی وجود دارد که چرا. حیوانات نادر نسبت به بازیهای اصلی و حتی the، مایع کمتری هستند. این امر به این معنی است که در دنیای خارجی ریسک بیشتری وجود دارد و این امر آنها را بیشتر در معرض “سر خوردن” قرار میدهد و همچنین به این معنی است که آنها گستردهتر از رشتههای اصلی و صلیبها هستند.
توجه داشته باشید که “انتشار” بهایی است که شما برای “ایجاد بازار” برای شما پرداخت میکنید، این تفاوت بین قیمت و قیمت تقاضا است، شما به طور خودکار هر بار که وارد یک تجارت میشوید، میتواند بسیار پایین باشد، گاهی تنها یک پیپ (exotics) میتواند گسترش بسیار بالایی داشته باشد که معمولاً بیش از ۱۰ دانه دارد. در اصل، این گسترش به این معنی است که شما در یک تجارت از ابتدا منفی هستید، پس باید بر روی گسترش برای کسب منفعت غلبه کنید، بدون این که به عمد خود را در سوراخ ۱۵ یا ۲۰ دانه قرار دهید وقتی که میتوانید موضوعات اصلی را مبادله کنید و تنها ۱ یا ۳ pips منفی داشته باشید. احتمالات را به نفع خود تقسیم کنید)
گلها همچنین میتوانند بسیار متغیر باشند و در نتیجه نسبت به the و crosses کمتر قابلاعتماد باشند، به دلیل نقدینگی ضعیف در زوجهای نادر، آنها میتوانند به سرعت حرکت کنند و یا “در اطراف جستوخیز کنند” یا ” بسیار بیشتر از بازیهای اصلی و یا crosses. به سادگی هیچ دلیل واقعی برای نگرانی در مورد یا تجارت خارجی وجود ندارد، بازیهای اصلی و crosses به شما کمک میکنند تا فرصتهای تجاری برای کسبوکار موفق داشته باشند. تاجرانی که تلاش برای تجارت حیوانات نادر را دارند در آنالیز – فلج گرفتار میشوند و احتمالاً بخاطر تجارت گناهکار شناخته میشوند، به طور حتم نسبت به تجارت بیشتر آسیبپذیر هستند. افراد نادر را نادیده بگیرید.
-
یک جفت ساعت واحد پول forex خود را ایجاد کنید:
حال بیایید این مقاله را در برخی اطلاعات مفید خلاصه کنیم که شما میتوانید بلافاصله به برنامه تجاری forex خود وارد شوید.
Metatrader ۴ نکات جزئی بسیاری دارد که بسیاری از تجار از آن بیاطلاع هستند. یکی از آنها این است که چگونه “فهرست نظارت بازار” از زوجهای ارز که میخواهید دنبال کنید را ایجاد کنید. شما همچنین میتوانید یک فهرست قیمت “پاپ آپ” ایجاد کنید که به شما این امکان را میدهد تا یک دیدگاه سریع از قیمت فعلی تمام the که دنبال میکنید را داشته باشید، میتوانید اندازه این فهرست پاپ را تنظیم کنید و بدین ترتیب هر بار که به F۱۰ رسیدید، میتوانید تمام پولی را که در متن بزرگ دنبال میکنید ببینید. در اینجا دستور ایجاد یک فهرست نظارت بازار و یک فهرست قیمت بالا در MT۴ آورده شدهاست:
عکس صفحه نمایش بازار من:
۱. روی “دید” در بالای صفحه کلیک کنید.۲) برای “مراقبت از بازار” در منوی “دیدگاه” کلیک کنید
۳. شما باید یک صفحه نمایش با برخی یا همه زوجهای ارز موجود، و احتمالاً طلا و نقره را ببینید.
۴. در حال حاضر، راست کلیک کنید تا در هر جایی در پنجره “تماشا بازار” کلیک کنید، شما باید یک منو با گزینههای مختلف ببینید.
۵) این جایی است که شما میتوانید انتخاب کنید و کدام واحد پولی را انتخاب کنید. شما باید ابتدا یک جفت ارز را انتخاب کنید اگر میخواهید آن را مخفی کنید، سپس راست کلیک کرده و “پنهان” را انتخاب کنید، اکنون از منوی نمایش بازار شما ناپدید خواهد شد. (توجه داشته باشید؛ اگر شما یک تجارت آزاد داشته باشید نمیتوانید قیمت یک جفت پول را از تجارتی که در آن هستید پنهان کنید)
۶) برای معکوس کردن این فقط نشان دادن “همه” و همه زوجهای ارز باز خواهند گشت.
۷. شما میتوانید فقط روی “علائم” کلیک کنید و سپس بروید و یا نشان دهید که کدام زوج ارز مورد نیاز شما هستند.
۸. هنگامی که لیست watch را دریافت میکنید به “مجموعهها” بروید و آن را ذخیره کنید. اگر بخواهید میتوانید چند فهرست مراقبت را ذخیره کنید.
۹. F۱۰ Hit و منوی کرکرهای فهرست مراقبت فعلی شما ظاهر خواهند شد. این یک برش کوچک و مفید است که میتوانید از آن برای چک کردن قیمت تمام ابزارها در لیست watch استفاده کنید به طوری که شما مجبور نیستید فهرست پنجرهها را همیشه باز کنید.
-
حالا، زوجهایی که به شما توصیه میکنم در لیست ساعت خود قرار بگیرید موارد زیر هستند: EUR / USD، GBP / USD، NZD / USD، USD / JPY، EUR / JPY، AUD / JPY، XAGUSD و XAUUSD.
این به شما ۱۰ جفت واحد پول مختلف میدهد تا از آن پیروی کنند، بیش از اندازه کافی برای تجارت با آن. شما واقعاً باید ۴ یا ۵ از آنها را انتخاب کنید و یک استراتژی تجاری را در یک زمان به دقت انتخاب کنید، زمانی که شما پیشرفت کنید، میتوانید همه ۱۰ جفت ارز را به لیست ساعت خود اضافه کنید.
به یاد داشته باشید که صبور بمانید و از تحلیل، تجارت و استفاده بیش از حد، اجتناب کنید. به این جفتهای وابسته به ارز پایبند باشید و استراتژیهای مربوط به کسبوکار خود را مدیریت کنید و در مسیر خود برای تبدیل شدن به یک تاجر موفق و موفق باشید. برای پیگیری این مقاله باشید که در آن بهترین زمان برای تجارت بازار Forex را مورد بحث قرار میدهیم.