-
روانشناسی بازار چیست؟ نایل فولر
۱۰درس برتر که من در ۱۸ سالگی تجربه کرده امهمانطور که من بزرگتر میشوم، احساس تمایل عمیق تر و عمیقتری نسبت به بازپرداخت و کمک به معترضان جوان و کسانی که تازه
وارد بازی هستند، احساس می کنم. بازرگانی می تواند یک حرفه بسیار فریبکارانه باشد و اگر وقت خود را برای یادگیری از کسانی که چندین بار در اطراف «بلوک» بوده اند صرف کنید، می توانید زمان زیادی را صرف پول کنید.
در هنگام نوشتن این مطلب در یک کافی شاپ نشستم و من خیلی طولانی فکر کردم در مورد مهم ترین درس هایی که من در ۱۸ سال تجارت در بازار یاد گرفتم.
۱-مثل یک معامله گر دفاعی فکر کنید.
نقل قول معروف وارن بافت:قانون شماره ۱، هرگز پول را از دست ندهید. قانون شماره ۲، هرگز قانون شماره یک را فراموش نکن ”
شروع از معامله گران اغلب از طرز فکر نادرست به بازار می آیند . آنها فقط تلاش می کنند تا پول خود را به همان اندازه که ممکن
است سریع بفروشند، زمانی که در واقع، آنها باید سعی کنند تا پول خود را تا حد امکان محافظت کنند . شما در همان زمان می توانید در هر دو حالت ذهنی عمل نکنید.
شما باید میان این دو انتخاب کنید و اگر انتخاب نکنید تا پول خود را تا حد ممکن محافظت کنید، احتمالا آن را از دست خواهید داد
شما این را در جهان ورزشی زیاد می شنوید، اما در مورد تجارت نیز صادق است: بهترین تخطی دفاع خوب است. به همین دلیل است:
راه رسیدن به موفقیت تجاری پایدار درازمدت، این است که در رویکرد خود دفاعی داشته باشید. این به این معنی است که شما
زمانی که شرایط بازار درست است، زمانی که تمام معیارهای معامله معامله خود را برآورده کرده اید، تجارت کنید. هدف از تجارت نه تنها
ه “کسب درآمد” است، بلکه برای از دست دادن پولی که شما ساخته اید، نیست! اینها دو چیز متفاوت هستند که نیاز به روحیه افراطی دارندمترجم : گوگل چروم