-
روانشناسی معامله گری چیست؟ نایل فولر
بازار صحبت میکند، اما گوش میدهید؟
آیا به آنچه که بازار به شما میگوید گوش میدهید یا فقط به خودتان گوش میدهید؟ بازار ” به زبان خودش صحبت میکند، آن زبان عمل قیمت است، و نه تنها باید به زبان عمل قیمت مسلط باشید، همچنین باید بتوانید آنچه عمل قیمت به شما گفته میشود را به شیوهای بیطرف و بیطرف بیان کنید.تماشای نمودارهای قیمت هر بازار دادهشده چیزی است که باید هر روز انجام دهید اگر میخواهید واقعا با آن بازار ارتباط داشته باشید و یاد بگیرید چطور آن را تجارت کنید. من دوست دارم مثل خواندن یک کتاب فکر کنم – تا داستان را درک کنم، شما باید هر صفحه را مطالعه کنید چون آنچه قبلا اتفاق افتاد به شما کمک خواهد کرد تا درک کنید در حال حاضر چه اتفاقی دارد میافتد و در کجا ممکن است بازار بعد از آن برود.
چگونه به آنچه که بازار به شما میگوید، گوش دهید و آن را اعمال کنید
هر روز،نزدیک بازارشما باید چارت مورد علاقه خود را چک کنید، درست مانند خواندن یک صفحه از داستان بازار برای آن روز. شما میتوانید ببینید چه اتفاقی افتاد، چه کسی نبرد بین سفته بازهای بورس و خرس و چه کسی را برنده شد.سیگنالهای عمل قیمتدر نتیجه شکل گرفت. مهم است که این کار روزانه روزمره باشد تا شما فراموش نکنید که چه اتفاقی افتادهاست و بازار چه کار میکند، در غیر این صورت، زمان میبرد تا با ریتم بازار هماهنگ شوید.وقتی به یک نمودار قیمت روزانه و یا چارت هفتگی هر بازار نگاه میکنید، به سرعت متوجه مسیر اولیه که بازار به سمت آن میرود، نمیشود. این در حال حاضر مسیر “درست” برای تجارت است، ۹۰ % مواقع. با این وجود، زمان و زمان دوباره، معامله گران این موضوع را پیچیدهتر میکنند. به جای زوم کردن، و دریافت احساس برای جهت کلی غالب یک بازار، بسیاری از بازرگانان مایل به بزرگنمایی بیشتر و بیشتر، پایین تا جداول زمانی هستند، جایی که در واقع چیزی جز سر و صدا نمیبینند.