-
نایل فولر
چگونه برای تبدیل شدن به یک معامله گر فارکس معامله گر
رشته ای بخشی جدایی ناپذیر از تبدیل شدن به یک معامله گر پیوسته است. با این حال، بیشتر معدود بازرگانان فارکس خود را قادر به حفظ نظم و انضباط در زمانی که آنها تجارت در بازار است. درس تجارت فارکس امروز به شما یک بینش جامع برای اینکه چرا شما باید به عنوان یک فروشنده معامله گرانه در اسرع وقت تبدیل شود و چگونه عادت های تجاری خود را تغییر دهید تا به انضباط بیشتر تبدیل شوید، به شما ارائه می دهیم. این یکی از مهمترین مقالات تجاری است که تا به حال خوانده اید ، بنابراین پیشنهاد می کنم که شما یک فنجان قهوه را بچرخانید و از آن استفاده کنید.توجه داشته باشید از نایلال – به نفع من است، و لطفا بر روی آیکون های اجتماعی در پایان مقاله امروز کلیک کنید و لطفا یک نظر را در زیر بنویسید.
چرا انضباط برای تبدیل شدن به یک معامله گر همیشه سودآور ضروری است
تجارت فارکس به وضوح نیاز به درجه بالایی از نظم و انضباط دارد، اکثر همه معامله گران این را می دانند، چه مبتدی و چه حرفه ای. با این حال، دانستن از انجام دادن متفاوت است و در حالی که اکثر معامله گران می دانند که باید بیشتر انضباط داشته باشند، اغلب آنها چیزی را تصور می کنند که فکر می کنند می توانند تا زمانی که پول X را به دست آورند، کنار بگذارند. تلاش برای اصلاح کردن در سر خود، بدون نظم و انضباط، یکی از بزرگترین اشتباهات است که تقریبا همه معامله گران آن را در برخی مواقع انجام می دهند. من می دانم که چگونه کار می کند زیرا من یک بار در کفش خود بودم. شما احتمالا به تازگی چنین چیزی فکر کرده اید: “هنگامی که من حساب خود را تا مقدار X پول دریافت می کنم، من شروع به انضباط و مدیریت ریسک خودم می کنم …” آشنایی با صدا؟ من مایلم پول زیادی را بپردازم که فکر می کردم این چیز دقیق در بعضی مواقع است یا هنوز فکر می کنم. تقریبا هر تجارتی دارد.
مشکل با تفکر شما می توانید تا زمانی که XYZ اتفاق می افتد تا زمانی که XYZ اتفاق می افتد، معامله گر ریاضتی باشد، کاملا واضح است، اما اکثر معامله گران همچنان این کار را انجام می دهند. این به سادگی یک اشتباه است که از حرص و طغیان متولد شده است و معامله گران حریص در طولانی مدت پول نمی کنند. اگر یک چیز وجود دارد که حساب معاملاتی خود را سریعتر از هر چیزی نابود می کند، این حرص و طمع است. یک معامله گر حامله بیش از حد معاملات می کند و بیش از حد در هر تجارت خطرناک است، و همانطور که در مقالات قبلی چند بار مورد بحث قرار گرفته است، بیش از حد معاملات و بیش از حد، دو دلیل اصلی که بیشتر معامله گران فارکس از دست دادن پول . به نظر من، تجارت تقریبا به طور طبیعی موجب رفتار حریصانه در معامله گران به علت وسوسه ثابت به راحتی قادر به ایجاد سریع پول با کلیک کردن با ماوس خود است. بنابراین، برای تقریبا تمام افرادی که بازارهای را در معرض فروش قرار می دهند، برنامه ای آگاهانه برای مبارزه با حرص و آزا قبل از مصرف آن ضروری است، اگر بخواهید تبدیل به یکمعامله گر فارکس موفق .