-
رازهای مدیریت پول برای تجارت موفق چیست ؟نایل فولر
۵ رازهای مدیریت پول برای تجارت موفق
مدیریت پول مثل “فیل در اتاق” است که بیشتر تاجران نمیخواهند در مورد آن صحبت کنند. این میتواند خستهکننده، خجالتآور یا حتی از نظر عاطفی برای برخی تجار دشوار باشد تا در مورد ریسک و مدیریت سرمایه صحبت کنند، زیرا آنها میدانند که این کار را درست انجام نمیدهند.
با این حال، همانند هر چیزی در زندگی، صحبت کردن درباره “فیل در اتاق” معمولاً بهترین کاری است که میتوانید برای بهبود تجارت Forex انجام دهید. این یعنی، صادق بودن با خودتان و تمرکز بر “سختترین” یا most چیزهای خستهکننده و اغلب به همان اندازه ضروری. اگر این چیزها را نادیده بگیرید، به طور معمول به مشکلات بزرگی تبدیل خواهند شد که دیگر نمیتوانید کنترل کنید.
در درس امروز، من میخواهم به شما کمک کنم برخی از جنبههای مهم مدیریت ریسک و سرمایه شما را همانطور که در بازارها تجارت میکنید، درک کنید. این درس به سوالات زیادی پاسخ خواهد داد که من از معامله گران مبنی بر توقف breakeven، دست کشیدن از دست دادن، و بیشتر کردن آنها سوال میکنم. پس بیایید شروع کنیم …
ریسک را سازگار نگه دارید
اولین “راز” که میخواهم به شما بگویم این است که ریسک خود را سازگار نگاه دارید. همانطور که مارتی شوارتز در مقاله wizards گفت که ” همچنین، اندازه موقعیت خود را افزایش ندهید تا زمانی که سرمایه خود را دو برابر یا سه برابر کنید. بسیاری از مردم به محض شروع پول اشتباه خود را افزایش میدهند. این راهی سریع برای محو شدن است.”چرا من این “راز” را در نظر میگیرم؟ خوب، از آنجایی که اغلب تجار تمایل دارند که اندازه ریسک خود را بعد از برنده شدن یا بعد از یک سری از برندگان افزایش دهند، این معمولاً چیزی است که شما میخواهید از آن دوری کنید. اساساً، انجام خلاف آنچه که “اغلب معامله گران” انجام میدهند را میتوان “مخفی” در نظر گرفت … و هنگامی که به مدیریت پول میرسد، تعداد کمی از این “اسرار” وجود دارد.
من طرفدار پروپا قرص حفظ ریسک نیستم، نه تنها به این دلیل که دیگر تاجران حرفهای عمل میکنند، بلکه به خاطر درسهایی که از تجربه شخصی من یاد گرفتهاند. قبلاً در حرفه من، من بعد از برنده شدن در خطر بودم … و بالاخره بعد از این که متوجه شدم که این کار درستی نیست، متوقف شدم. همچنین، از مشاهدات من از بازرگانان که به آنها کمک میکنم، میدانم که بسیاری از بازرگانان ریسک را بعد از برنده افزایش میدهند، و این دلیل بزرگی است که آنها از دست میدهند …
بعد از کسب چند شغل، شما تمایل به اعتماد به نفس دارید … و باید تاکید کنم که هیچ چیز ذاتاً اشتباهی در مورد شما وجود ندارد اگر این کار را انجام دهید و یا آن را انجام دهید؛ این واقعاً طبیعت انسان است که بعد از کسب یک معامله تجاری یا چند شغل، به خطر کمتری تبدیل شود. با این حال، این چیزی است که شما باید به آن خاتمه دهید اگر میخواهید پول را به بازار تبدیل کنید. اگر مقاله خود را درباره یک چیز که باید در مورد تجارت بدانید را خوانده باشید، میدانید که حتی اگر استراتژی تجاری خود را به T دنبال کنید، winners و بازندگان همچنان به طور تصادفی توزیع میشوند. این به این معنی است که پس از کسب یک تجارت برنده، هیچ دلیل منطقی برای فکر کردن به تجارت بعدی وجود ندارد که دلیلی برای افزایش اندازه ریسک شما باشد. اما، به عنوان انسان، ما دوست داریم که احساس شادی و اطمینان را بعد از ضربه زدن به یک برنده خوب، نادیده بگیریم … اما باید اگر میخواهید پول خود را به طور موثر مدیریت کنید و در بازار زندگی کنید.